Kommersiell kryssfiner

Linyi Wanhang Wood Industry Co.,Ltd er en av de kommersielle kryssfinerprodusentene og produsentene i Kina

Vi kan produsere den kommersielle kryssfiner:

hel poppelkryssfiner , kryssfiner med bjørk , kryssfiner med okoume , kryssfiner med bintangor , kryssfiner med navle , kryssfiner med bøk , kryssfiner furu , rød/hvit ingeniørkryssfiner ,—–

ASD (1)

Hva er kommersiell kryssfiner?

Den kommersielle kryssfiner er markedskryssfiner som du kan få tilgang til i enhver jernvarehandel når du ber om kryssfiner.Den kommersielle kryssfiner er vanligvis en klasse av kryssfiner som brukes til møbler, dekorasjon og pakke.Den kommersielle kryssfineren kalles også MR-kryssfiner der MR betyr fuktbestandig.Dette betyr at kryssfineren tåler en viss mengde fuktighet, fuktighet og fuktighet.De kommersielle kryssfinerene er laget med forskjellige typer kjernefiner som er populære på et bestemt geografisk sted.Du har kommersiell kryssfiner laget av poppel verneers i nordområdet mens i sør mens laget av eukalyptus verneers i Kina.

Typer basert på finér av tre brukt.

Hardwood kryssfiner- Dette refererer til kryssfiner som er produsert ved å lime sammen finér fra hardtre.

Kryssfiner av mykt tre - Dette refererer til bruken av finer av mykt tre som er limt sammen som deretter varmepresses ved fremstilling av kryssfiner av mykt tre.

ASD (2)

Typer basert på antall lag

Et antall lag refererer til lagene av finer som brukes i produksjonen av kryssfiner. som 3-lags, 5-lags, 7-lags, 9-lags, 11-lags, og det vil være mye høyere pris ettersom antall lag øker.

ASD (3)

Lim avdekommersiellekryssfiner

MR: Den kan til en viss grad tåle fuktighet, fuktighet og fuktighet.

WBP: refererer normalt til melaminlimet og fenolharpikslimet som kan være motstandsdyktig mot kokt vann og vær.

E0: E0≤0,5 mg/L

E1: E1≤1,5 mg/L

E2: E2≤5,0mg/L

Kommersiell kryssfinerspesifikasjon:

4×8 fot ,3×7 fot ,— eller størrelsen etter kundenes krav

Kommersiell slywood har et bredt spekter av bruksområder innen ulike felt, inkludert møbelproduksjon, interiørdekorasjon, dører og vinduer og emballasje.

1.) Møbelproduksjon: kommersiell kryssfiner brukes ofte til å lage skap, hyller, gulv og veggpaneler.

2.) Interiørdekorasjon: kommersiell kryssfiner kan brukes som interiørdekorasjonsmateriale, for eksempel skillevegger, trappetrinn og veggpaneler.Den glatte overflaten gjør den egnet for maling og malingssprøyting for å oppnå forskjellige dekorative effekter.

3.) Konstruksjonsfelt: kommersiell kryssfiner kan brukes til å bygge strukturer, dører, vinduer og gulv.Den kan brukes som underlag for gulvbelegg, eller for å lage veggpaneler og tak.

4.) Emballasjeindustri: På grunn av styrken og stabiliteten til kommersiell kryssfiner, brukes den ofte til å lage emballasjebokser og paller.Kommersiell kryssfiner kan tilpasses med forskjellige størrelser og spesifikasjoner av emballasjebokser etter behov for å beskytte og transportere gjenstander.

ASD (4)

Hva er forskjellen mellom en kommersiell plate og kommersiell kryssfiner?

Kommersiell plate refererer til MDF og sponplater.Forskjellen er at de kommersielle kryssfinerene lages ved å lime sammen lag med trefinér, mens MDF- og sponplatene er laget av fine partikler av tre eller trefiber og blandet med lim og deretter komprimert under høyt trykk som kan brukes til dekorative og møbelformål.Men kryssfiner er slitesterk og sterkere enn sponplater.og MDF.


Innleggstid: 11-november 2023